POPIS DIJAGNOZA KOJE SE LIJEČE EHF-AKUPUNKTUROM  


APARATI


VJEŽBE DISANJA 


PET TIBETANACA 

 


 
 

 
 

 

AKUPUNKTURA BEZ IGALA

EHF TERAPIJA predstavlja novu terapijsku metodu elektromagnetskim zračenjem niskog intenziteta u milimetarskom spektru valnih dužina, temeljenu na različitim biološkim efektima izazvanim u živom organizmu.

Milimetarski valovi se nalaze između infracrvenog zračenja i centimetarskih radiovalova te uključuju frekvencije od 30 do 300 GHz (ljudska DNA titra brzinom izmedju 52 i 78 GHz) ili valne dužine od 1 do 10 mm. Imaju malu snagu (od 1 do 10 mW), a dubina prodiranja u kožu i ostala tkiva varira od 0,2 do 0,5 mm.

Osnovna meta milimetarske terapije je molekula vode u živom organizmu. Visoka osjetljivost akupunkturnih točaka na MM zračenje objašnjava se visokom hidratacijom tkiva oko njih.

Promjena količine hidracije za proteine stanične membrane rezultira njihovim konformacijskim promjenama, a to se reflektira na transport iona i sintezu i akumulaciju ATP. Konačni efekt MM zračenja na organizam se stvara u suradnji sa neurohumoralnim sustavom i ovisi o pojedinačnom organu, području kože ili točki izloženoj zračenju.

Metoda AKUPUNKTURA BEZ IGALA koristi aparat za EHF-terapiju (EHF-akupunktura) koji radi na frekvencijama 42-160 GHz te se aplicira na akupunkturne točke BEZ UBADANJA, reaktivirajući ih uz istodobno čišćenje blokada.

Na taj način ljudsko tijelo ponovno dobiva svoju prirodnu frekvenciju i vraća se u ravnotežu.


 
Izrada web stranica by web dizajn studio & hosting Tatjana