POPIS DIJAGNOZA KOJE SE LIJEČE EHF-AKUPUNKTUROM  


APARATI


VJEŽBE DISANJA 


PET TIBETANACA 


 
 

 
 

 

MILTA


Click to enlargeMIL-terapija se temelji na kombiniranom uzajamnom pojačavajućem djelovanju impulsnog infracrvenog laserskog zračenja, pulsirajućeg crvenog svjetla, pulsirajućeg zračenja infracrvenog svjetla širokog spektra i statičkog magnetskog polja na biološki objekt (čovjek, životinja, biljka).

Svi navedeni dijelovi rade sinergijski i potpomažu djelovanje jedan drugog. U isto vrijeme, quanta energije ne prelazi 1,5 eV i to je nedovoljno za narušavanje prirodnih proceca ili za promjene biopolimernih veza. To osigurava nepostojanje bilo kakvih opasnosti, nuspojava i visoki stupanj laserske sigurnosti MILTA aparata.

Sa iznimno malim količinama energije u konstantnom magnetnom polju te infracrvenom zračenju, MILTA omogućava visoku efikasnost i kompletnu sigurnost pacijentu omogućujući harmonizaciju imunološkog sustava, aktivaciju perifene cirkulacije i normalizaciju metabolizma.
MILTA povećava energetski stanični potencijal, antiedematozni efekt i djeluje kao zaštita protiv meteo-utjecaja.

KLINIČKI EFEKTI:
aktivacija sinteze albumina (DNK i RNK)
aktivacija enzima
povećanje količine ATP
poboljšanje mikrocirkulacije
regeneracija tkiva
antiupalni efekt
antiedematozni efekt
redukcija kolesterola
stimulacija specifičnih i nespecifičnih imunoloških faktora
povećanje sinteze prostaglandina

EFIKASNOST MILTA APARATA
Pneumonia – izliječenje za 5-8 dana
Bronhitis profilaksa – morbiditet smanjen za 76%
Profilaksa orl bolesti – morbiditet smanjen za 89 %
Prostatitis – bez lijekova – dva i pol puta brže se izliječi
Ishemične bolesti srca – redukcija lijekova za dva do tri puta, bolest traje 8-12 dana manje
Ulkus želuca i duodenuma – redukcija lijekova za 2,7 puta, traje 6-9 dana manje, u 60% totalno se mogu isključiti lijekovi

TERAPEUTSKI USPJESI
Primjena kvantne medicine: značajno smanjenje uporabe lijekova ili potpuno prestajanje njihove upotrebe, dužina rehabilitacije se smanjuje za 2-3 puta, visoki profilaktički potencijal, nepostojanje nuspojava, neinvazivnost i ekološka bezopasnost, visoka mobilnost, mogućnost terapija u različitim uvjetima

ZNAČAJKE UREĐAJA
Milta stvara magnetno polje koje je jednako po intenzitetu prirodnom magnetskom polju koje stvara Zemlja.

Kontinuirano inkoherentno infracrveno polje prodire u tkivo, ali ne toliko duboko kao laser. Ono povećava efekte lasera, zagrijava tkivo u površnim slojevima, djeluje na mikrocirkulaciju i uravnotežuje utjecaj na aktivnost centralnog i autonomnog živčanog sustava.

Pulsno infracrveno lasersko polje prodire u tkivo 10-13 cm duboko i iznimno snažno djeluje na krv (cirkulaciju) i stanični membranski metabolizam. Ono aktivira neuro-humoralne faktore, imunološki sustav i uravnotežuje nivo hormona, koji upravljaju metabolizmom.

Pulsno crveno svjetlo prodire u manje dubine, ali omogućava antiupalni efekt. Ono dodatno aktivira psihoterapeutske učinke i preporučuje se kada pacijent traži toplinu u terapiji.


 
Izrada web stranica by web dizajn studio & hosting Tatjana